Creatieve bedrijfsuitjes-Teambuilding op de Tramkade

Creatief Bedrijfsuitje / Teambuilding

Bedrijfsuitje Tramkade

Birgit Doesborg gaat u deze dag op een ontspannen en professionele manier kennis laten maken met het ontwerpen en maken van sieraden. De dag is ook geschikt om het begrip teambuilding een betekenisvolle inhoud te geven. De dag is in principe bedoeld voor groepen, van 6 tot 12 deelnemers. Er wordt vaak gedacht dat dit soort activiteiten alleen voor vrouwen zijn bedoeld. Dat is onjuist. Veel edelsmeden zijn mannen. Iedereen kan het dus u ook.

Met collega's samen "teambuilden" of gewoon een gezellig creatief dagje/middag uit. Zie het als een uitdaging en een experiment om te spelen met vuur en laat je verassen wat metaal doet als je het verhit en smeed. Laat deze samenwerking tot een mooi kunstwerk worden!

De keuze bestaat uit:

Mogelijkheden: Sieraad voor je zelf/collega maken of bv samen aan een project/object werken, waarbij iedereen een onderdeel maakt/creëert.

Voorbeelden: muurobject cq schilderij, waarin verschillende creaties van iedereen verwerkt zijn. : logo voor het bedrijf (cadeautje voor de baas?) : sleutelhanger,badge houder : trofee Natuurlijk zijn eigen ideeën ook welkom! (vooraf bespreken wat mogelijk is)

Planning voor deze workshop wordt in overleg met Birgit Doesborg (edelsmid) gedaan en zijn afhankelijk van wat er gemaakt wordt.Tijden kunnen aangepast worden en er kan een lunch georganiseerd worden.

Aantal deelnemers: min 6 en max 12 personen.

Houd er rekening mee dat kleren vies kunnen worden en dat u oude kleren of een schort mee brengt.

Zie Voorwaarden en inschrijving

 

Kosten

Kosten zijn afhankelijk van de keuze die men maakt.